fbpx

Uživajte u našem sadržaju

Uživajte u našem sadržaju

Sadržaji na imanju

Mogućnosti i kapaciteti

Imanje Raven Breg, osim smještajnih objekata, konobeKole“ i dvorana za seminare, sastoji se od još nekoliko vrlo zanimljivih i privlačnih sadržaja.

Širokim prostorom dominiraju četiri prirodna jezera, smještena podno pitomih brežuljaka. Najveće jezero je Ivanova voda, a preostala tri su Pajkino jezero, Matkova voda i Trenkuša. Na jezeru Ivanovoj vodi, površine 0,5 hektara, moguće je kupanje (dubina mu je između 3 i 15 metara), ali i razne druge aktivnosti, poput spektakularne i nezaboravne vožnje drvenim čamcem (uz mogućnost ponude doručka na vodi) ili, po dogovoru, ribolova.

Za sve ljubitelje uživanja u bistroj vodi i izležavanja na suncu pripremili smo prekrasan vanjski bazen. Uz njega je uređen prostor za sunčanje, opremljen udobnim ležaljkama. Tko će moći odoljeti ispijanju osvježavajućih pića u takvom opuštajućem okruženju?

Još će više sadržaja djeca pronaći u Medinoj kući, samostalnom objektu uz konobu „Kole“. Sagradili smo ga upravo za njih, nazvali prema omiljenoj dječjoj igrački i u njemu osmislili baš ono što najviše vole – igru na bezbroj načina! Pikado, luk i strijela, mali drveni stolci i stolovi, velika ploča za crtanje, ljuljačka … samo su neki od izvora zabave koja ondje može potrajati satima. Pridodamo li tomu vijugavi tobogan za uzbudljivo spuštanje s prvog kata, složit ćemo se da su vaša djeca na Raven Bregu i više nego dobrodošli gosti. Za one najupornije, ali i za sve naše starije goste, na vrhu Medine kuće uređena je promatračnica – lijepa natkrivena terasa, idealna za opuštanje u jutarnjoj kavi uz pogled koji seže sve do Bjelovara.

DJI_0030

Ponuda

Mogućnosti i kapaciteti

PLIVANJE

Na Raven Bregu plivanje je moguće u bistroj vodi prelijepoga vanjskog bazena, ali osvježenje je moguće potražiti i u prirodnom jezeru Ivanovoj vodi. Izbor je na vama…

RIBOLOV

Naše imanje posebno je i zato jer se na njemu nalaze čak četiri prirodna jezera. U jezeru Ivanovoj vodi, najvećem od njih, uz prethodni dogovor moguće je organizirati ribolov. Okušajte stoga sreću i pecačke vještine, jer – tko zna – možda baš vi ulovite šarana, grgeča, babušku, kečigu, tolstolobika, crvenperku, amura ili neku drugu riblju vrstu.

KAMPIRANJE

Uz naša prirodna jezera predvidjeli smo mogućnost da nas posjetite čak i kamp-prikolicom. Preferirate li pak još izravniji doticaj s prirodom, podignite šator uz vodu, a mi ćemo se potruditi da vam pritom baš ništa ne nedostaje, jer smo kroz imanje proveli električnu struju i pitku vodu, što će vam zasigurno biti od velike koristi.

HODANJE BOSIM NOGAMA

Jedna od sve poželjnijih aktivnosti na otvorenom, a ujedno i jedan od brzorastućih svjetskih trendova, svakako je hodanje bosim nogama po različitim podlogama. Na našem imanju nudimo vam nezaboravno iskustvo hodanja bosim nogama po uređenim travnatim površinama, koje će vas posve opustiti i utjecati na smanjenje stresa. 

NOGOMET

Za sve ljubitelje „najvažnije sporedne stvari na svijetu“ uredili smo pravo travnato nogometno igralište. Smješteno tik uz prirodna jezera, našim gostima omogućuje odličan oblik aktivnog odmora i druženja na svježem zraku.

ODBOJKA NA PIJESKU

U idiličnoj ljepoti prirodnih jezera, uz najveće od njih uređeno je igralište za odbojku na pijesku. Sve je, dakle, spremno za ovu popularnu igru. Na vama je još jedino da formirate momčadi, ekipe ili mješovite sastave – i zabava može početi!

VOŽNJA BICIKLOM IZNAD JEZERA

Ljubiteljima nemotorizirane vožnje na dva kotača predložit ćemo staze izvan imanja, no i na samom Raven Bregu jedna vrlo kratka, ali posve drukčija staza svim će zainteresiranim gostima pružiti neviđenu zabavu i mnogo smijeha. Naime, na malom prirodnom jezeru Trenkuši, dubokom svega 1 – 1,20 metara, izgradili smo vijugavu stazu na drvenom mostiću iznad vode. 

KOŠNJA TRAVE 

Zasučite rukave i pripremite se za neponovljivo iskustvo koje će mnoge od vas vratiti u neka prošla vremena. Na Raven Bregu moguće je organizirati natjecanje u košenju trave ručnom kosom. Aktivnost kao stvorena da uđe u program vašeg team buildinga.